Onderhoud

Plafonds & Wanden

Professioneel

Een plafond netjes witten is geen makkelijke klus, vooral wanneer er diverse sierlijsten en ornamenten aanwezig zijn aan het plafond. Voor KBmakelaardij Onderhoud is ieder plafond weer een nieuwe uitdaging die wij met veel plezier tegemoet gaan!

Het personeel van KBmakelaardij Onderhoud zijn specialisten die precies weten hoe zij een plafond moeten witten. Doordat zij beschikken over het beste materiaal is het witten van een plafond voor hun een prachtige uitdaging die zij in korte tijd uit kunnen voeren.

Image

Problemen voorkomen

Veel mensen zien het witten van een plafond alleen als het ‘witten’ van een plafond, KBmakelaardij Onderhoud weet wel beter en zorgt ervoor dat problemen zoals terugkerende scheurvorming en afbladerende verf worden uitgesloten in de toekomst. Andere problemen die terug kunnen keren na het onjuist uitvoeren van de werkzaamheden zijn bijvoorbeeld gele vlekken of nicotinedoornslag in uw witte plafond, KBmakelaardij Onderhoud zorgt ervoor dat uw plafond wit opgeleverd wordt, en zo blijft in de toekomst!

Het professioneel behandelen van scheuren en juiste behandeling van de ondergrond zorgt ervoor dat het werk van KBmakelaardij Onderhoud een investering is voor de toekomst waar u geen omkijken naar heeft.

Wanden Witten

Het witten van wanden is niet moeilijk maar dient wel op een dermate manier te gebeuren dat de wand jaren later nog steeds de zelfde uitstraling heeft.

Het beste materiaal

KBmakelaardij Onderhoud is in staat snel en zeer effectief te werken doordat zij over de beste materialen beschikken. Het witten van wanden neemt op deze manier niet veel tijd in beslag en levert toch een geweldig resultaat.

KBmakelaardij Onderhoud zorgt ervoor dat iedere ruimte weer een frisse uitstraling heeft en u er zich weer helemaal thuis voelt. Het afwerken van de wanden kan binnen een relatief korte periode uitgevoerd worden waardoor u de ruimte snel weer kunt gebruiken!

Na het witten van de wanden zorgt KBmakelaardij Onderhoud ervoor dat de ruimte opgeleverd wordt zoals hij aangeleverd was door de opdrachtgever, dit houdt in dat wij al ons werkafval netjes opruimen en afvoeren.

Image

Kwaliteit die u van ons gewend bent

De wens van de klant staat hoog in het vaandel bij KBmakelaardij Onderhoud, door onze jarenlange ervaring en expertise zullen wij ervoor zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt! Door het gebruik van de juiste materialen en juiste behandelingen zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe ruimte!

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het witten van uw woning, kamer of kantoor? Vraag een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen of neem contact met ons op nummer 06-22051600

KB Makelaardij

Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het behangen van uw woning, kamer of kantoor?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op nummer 06-22051600

logo-kb-makelaardij.png
Koemar Bridjmohan

Adres

Kempstraat 211
2572GM Den Haag
© 2023 Power Internet | Privacyverklaring

CONTACT

Telefoonnummer
Kantoor: 070-4065018
Mobiel: 06-22051600

Email

info@kbmakelaardij.nl