KB Makelaardij

Over Ons

Opgericht door

Koemar Bridjmohan

KB Makelaardij o.g. is opgericht door Koemar Bridjmohan, de ‘K’ en ‘B’ van KB Makelaardij o.g. Een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in goede en betaalbare woningen in Den Haag en omstreken. Starters en doorstarters vinden bij ons een goed huis of kunnen een zoekopdracht geven, waarbij hun persoonlijke en specifieke wensen centraal staan.

Vanuit zijn achtergrond heeft Koemar Bridjmohan bovendien een groot netwerk in Suriname. Voor een groot aantal Surinaamse Nederlanders en Nederlandse Surinamers heeft KB Makelaardij o.g. bemiddeld bij de aankoop en de verkoop van onroerend goed in Paramaribo en andere Surinaamse steden.

KB Makelaardij o.g. is er trots op niet de winst van de onderneming centraal te stellen, maar het belang van de klanten. Koemars honorarium wordt bijvoorbeeld in onderling overleg bepaald en niet zoals bij veel andere makelaars als een vast percentage van de verkoopsom.

KB Makelaardij heeft in de jaren een groot netwerk opgebouwd in Den Haag en omstreken. Dat komt natuurlijk ook zeer goed van pas als u een object in de verkoop hebt. Via Funda, maar ook door middel van bevriende makelaars biedt KB makelaardij o.g. u de mogelijkheid uw huis of woning snel en goed te verkopen. Koemar is als ondernemer altijd persoonlijk betrokken bij de transactie en geeft u persoonlijk advies en service op maat. Bijkomend voordeel: Ook hierbij is de courtage in overleg en staat uw belang centraal.

Wij helpen u graag

Persoonlijke begeleiding

Van oorsprong is KB makelaardij o.g. actief in Den Haag vanuit de wijk Transvaal. Een multiculturele en kleurrijke buurt in Den Haag, waarin op dit moment een aantal betaalbare woningen beschikbaar zijn. Op deze site staan hiervan een paar voorbeelden die u onder de persoonlijke begeleiding van Koemar kunt bezichtigen. Aarzel niet contact op te nemen. De markt is krap, zoals u weet en we helpen u graag.

Ook als makelaar van de verkopende partij is KB Makelaardij o.g. u graag van dienst. Een ervaren makelaar die zich kan verplaatsen in uw persoonlijke problematiek voorkomt een groot aantal valkuilen en hindernissen. Hierbij spreken de 20 jaar ervaring in ons en uw voordeel.

Kortom, KB makelaardij o.g. helpt u graag aan een goede en betaalbare woning in de regio Den Haag. Door een persoonlijke benadering kunnen we samen uw woonwensen bepalen en verwezenlijken. Daarnaast zijn we uw ideale partner voor bemiddeling in Surinaams onroerend goed. Want zeg nou zelf, wie wil er nou geen pied à terre aan de oevers van de Surinamerivier?

KB Makelaardij

Neem contact met ons op

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het behangen van uw woning, kamer of kantoor?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op nummer 06-22051600

logo-kb-makelaardij.png
Koemar Bridjmohan

Adres

Kempstraat 211
2572GM Den Haag
© 2023 Power Internet | Privacyverklaring

CONTACT

Telefoonnummer
Kantoor: 070-4065018
Mobiel: 06-22051600

Email

info@kbmakelaardij.nl