KB Makelaardij o.g. is opgericht door Koemar Bridjmohan, de ‘K’ en ‘B’ van KB Makelaardij o.g.

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in goede en betaalbare woningen in Den Haag en omstreken. Starters en doorstarters vinden bij ons een goed huis of kunnen een zoekopdracht geven, waarbij hun persoonlijke en specifieke wensen centraal staan.

KB Makelaardij o.g. is er trots op het belang van de klanten en niet de winst van de onderneming centraal te stellen. Het honorarium wordt bijvoorbeeld in onderling overleg bepaald.

KB Makelaardij heeft in de jaren een groot netwerk opgebouwd in Den Haag en omstreken. Dat komt natuurlijk ook zeer goed van pas als u een object in de verkoop hebt. Via Funda, maar ook door middel van bevriende makelaars biedt KB makelaardij o.g. u de mogelijkheid uw huis of woning snel en goed te verkopen. Koemar is als ondernemer altijd persoonlijk betrokken bij de transactie en geeft u persoonlijk advies en service op maat. Bijkomend voordeel: Ook hierbij is de courtage in overleg en staat uw belang centraal.

Persoonlijke begeleiding

Van oorsprong is KB makelaardij o.g. actief in Den Haag vanuit de wijk Transvaal. Een multiculturele en kleurrijke buurt in Den Haag, waarin op dit moment een aantal betaalbare woningen beschikbaar zijn. Op deze site staan hiervan een paar voorbeelden die u onder de persoonlijke begeleiding van Koemar kunt bezichtigen. Aarzel niet contact op te nemen. De markt is krap, zoals u weet en we helpen u graag.

Ook als makelaar van de verkopende partij is KB Makelaardij o.g. u graag van dienst. Een ervaren makelaar die zich kan verplaatsen in uw persoonlijke problematiek voorkomt een groot aantal valkuilen en hindernissen. Hierbij spreken de 20 jaar ervaring in ons en uw voordeel.

Kortom, KB makelaardij o.g. helpt u graag aan een goede en betaalbare woning in de regio Den Haag. Door een persoonlijke benadering kunnen we samen uw woonwensen bepalen en verwezenlijken.

Wij houden van een persoonlijke en transparante benadering en gaan voor kwalitatief hoge dienstverlening, zonder de flexibiliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast werken we uitsluitend voor u als verkoper en houden ons niet bezig met nevenactiviteiten.

De woningen die via ons kantoor te koop worden aangeboden zijn uitsluitend bijzondere woningen. Bijzondere woningen zijn woningen die een individueel en daardoor uniek karakter hebben. Het kunnen monumentale, historische, eigentijdse, grote of minder grote woningen zijn.

Graag zetten wij in een persoonlijk onderhoud uiteen wat wij voor u kunnen betekenen en wat de daarbij behorende kosten zijn.

Vanzelfsprekend is een dergelijk gesprek geheel vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op!

Kantoor
KB Makelaardij
Kempstraat 211
2572GD Den Haag

Telefoon
+31(0)70 4065018
+31(0)6 22051600

Email
info@kbmakelaardij.nl